promotietest

Onderscheidende mode voor betaalbare prijzen.

In onze collecties vindt u dames-, heren- en jongemode.

Bij het samenstellen van de collecties zien wij erop toe dat het een onderscheidende collectie is die u niet overal zult vinden. In de loop der jaren is er gezocht naar collecties die nét iets meer te bieden hebben

Veel bekende merken waaronder Summum Woman, maar bijvoorbeeld ook Frank Walder, Rabe en Rosner damespantalons zijn sterk vertegenwoordigd in onze collecties. De jongeren merken zijn onder andere 10Feet en Dreamstar. Maar ook vele mooie onbekendere merken zoals Oui.

De heren pantalons van het merk Meyer maken onze heren collectie nog uitgebreider! En er is een grote collectie te vinden van de merken Olymp, Culture, Lerros en Fellows United.

Maar ook meerdere onbekende merken zijn zeer de moeite waard om bekeken te worden! Daarom vind u bij ons unieke mode, ongeacht het merk. Overtuig u zelf !

In het voorjaar van 2017 hebben we weer groots uitgebreid, de damesafdeling is met ruim 160m² groter geworden. Waardoor er meer ruimte is gekomen voor alle damesmerken en het nog mooier aan u zal worden gepresenteerd.

De medewerkers zullen u de persoonlijke aandacht en service geven waar u recht op heeft. Het vermaken van de kleding is bij ons in goede handen, daardoor kunt u met nog meer plezier uw kleding dragen. Als uw figuur er om vraagt kunnen wij zelf grotere veranderingen probleemloos uitvoeren.

Geef een reactie