Onze winkel

Onze winkel in Westerhaar

Onderscheidende mode voor betaalbare prijzen. In onze collecties vindt u dames-, heren- en jongemode.

Bij het samenstellen van de collecties zien wij erop toe dat het een onderscheidende collectie is die u niet overal zult vinden. In de loop der jaren is er gezocht naar collecties die nét iets meer te bieden hebben

Veel bekende merken waaronder Summum Woman, maar bijvoorbeeld ook Frank Walder, Fabienne Chapot en Gerry Weber zijn sterk vertegenwoordigd in onze collecties. De jongeren merken zijn onder andere Zusss, Yaya, Moss Copenhagen en Fabienne Chapot. Maar ook vele mooie onbekendere merken zoals Lizzy en Coco en Donna Dura

De heren pantalons van het merk Meyer maken onze heren collectie nog uitgebreider! En er is een grote collectie te vinden van de merken Olymp, Eden Valley, Digel, State of Art, New Zealand Auckland (NZA), Ledub en Pierre Cardin.

Maar ook meerdere onbekende merken zijn zeer de moeite waard om bekeken te worden! Daarom vind u bij ons unieke mode, ongeacht het merk. Overtuig u zelf !

Grotere damesafdeling

De damesafdeling is met ruim 160m² groter geworden. Waardoor er nog meer ruimte is gekomen voor damesmerken en het nog mooier aan u zal worden gepresenteerd.

Cadeaubon

Met onze eigen cadeaubon heeft u de mogelijkheid iemand anders te verrassen op de verjaardag of bij een andere gelegenheid, de hoogte van de cadeaubon kunt u zelf bepalen. Leuk om te geven maar nog mooier om te krijgen. Vraag vrijblijvend één van onze medewerkers.

Accessoires

We hebben een grote collectie eigentijdse tassen, shawls en armbanden, die wij wekelijks aanvullen met de laatste trends. De heren kunnen wij een sortering stropdassen aanbieden. Op onze herenafdeling zijn ook sokken, petten en bretels in allerlei kleuren te vinden. Maar natuurlijk ook een goede shawl.

Service

De medewerkers zullen u de persoonlijke aandacht en service geven waar u recht op heeft. Het vermaken van de kleding is bij ons in goede handen, daardoor kunt u met nog meer plezier uw kleding dragen. Als uw figuur er om vraagt kunnen wij zelf grotere veranderingen probleemloos uitvoeren.

Klantenbestand

Wij bieden de u de mogelijkheid zich te laten registreren in ons klantenbestand.

U zult dan op de hoogte gehouden worden van speciale aanbiedingen voor vaste klanten, ook zult u in het begin van elk seizoen een uitnodiging krijgen als de nieuwe collecties compleet zijn.

Beslist de moeite waard!